Recon Squad 16

23.–25.8.2019Mikkeli75 €20 pelaajaa

Recon Squad 16 on Green Knights -projektin seuraava kampanja uusille pelaajille. Pelaajat tulevat larppaamisen kautta oppimaan ryhmä-, sotilas- ja taistelutaitoja. Kampanja ei kuitenkaan ole pelkkää sotilaskoulua vaan koulutuksen ohella tullaan tutustumaan roolihahmoihin, Green Knights -organisaatioon ja Life Beyondin fantasiamaailmaan, kokemaan ainutlaatuisia kokemuksia ja hioutumaan oman ryhmän kanssa sekä raottamaan sitä salaisuuksien verhoa, joka erottaa tämän maailman toisesta. Kokonaisuutena kampanja tulee noudattamaan pääasiassa samaa kaavaa kuin RS15 -kampanja.

Osallistuminen ei vaadi pelaajalta minkäänlaista kokemusta airsoftista tai larppaamisesta. Myöskään armeijatausta ei ole pakollinen, ilman näitä on moni muukin pärjännyt loistavasti, eikä pelin armeijamaisuudesta tarvitse tässä mielessä olla huolissaan. Kampanja tulee kuitenkin olemaan rankka ja pelaajat tullaan laittamaan oman jaksamisensa rajoille. Sotilaskuri on osa kokemusta ja sotilaallista käyttäytymistä vaaditaan pelaajilta silloin, kun ollaan roolihahmoissa. Peli ei missään nimessä ole ns. “Simputussimulaattori” ja rankankin tekemisen lomassa pyritään luomaan kannustava ilmapiiri. Pelissä on kuitenkin väistämättä tilanteita, joissa jaksaminen on koetuksella.

Fyysisen vaativuuden lisäksi peli vaatii jonkin verran pelien välistä panostusta. Osaan peleistä vaaditaan ennakkomateriaalien lukemista ja pientä itseopiskelua. Lisäksi pelien välinen organisointi hoidetaan Discord -palvelimen kautta, jonka seuraamiseen pitäisi pystyä sitoutumaan. Innokkaimmille pelaajille on tarjolla myös Discord -roolipelejä, joissa voi päästä tutustumaan enemmän myös RS15 -jäseniin. Roolipelit ovat vapaaehtoisia, mutta pelinjohto saattaa organisoida satunnaisia “yhteisroolipeli-iltoja” joihin osallistuminen on erittäin suositeltavaa.

Kolmas aihe, jota kannattaa miettiä, on varustus. Kokonaiseen sotilasvarustukseen kuuluu monenlaista artikkelia, eikä airsoftkaan ole ilmainen harrastus. Olemme tehneet parhaamme, jotta pelaajille tulevat varustemaksut olisivat mahdollisimman pieniä (tästä saamme kiittää armeijaylijäämäliike Supernovaa) ja levittyisivät kampanjan koko mitalle niin, ettei kerralla tarvitse hankkia kaikkea. Jokaiseen peliin tullaan kuitenkin tekemään jonkin verran hankintoja ja se näkyy pelimaksuissa (tai erillisinä tilauksina pelien välissä). Pelimaksut vaihtelevat todennäköisesti 50-75€ välillä pelistä riippuen.

Pelimaksu on 75€. Pelaajat valitaan lähtökohtaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta käytämme harkintaamme jos meistä vaikuttaa siltä, että peli ei sovellu jollekin pelaajalle.

Jos yllä oleva ei säikäyttänyt, ei ole syytä enää odottaa!

IlmoittauduTutustu maailmaan

Green Knights -taistelijat varustaa: